Latest News

  • Demo Article 8

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Home

Dobrodošli na ETP

Ovo je portal posvećen elektrotehnici i elektronici te svemu ostalom što ima veze sa strujom. Nakon dugogodišnjeg bavljenja tim hobijem i praktičnog iskustva ostalo je jako puno radova iza mene. Ideja je da se svi postojeći i budući radovi digitaliziraju i objave na ovom portalu zajedno sa drugim korisnim materijalima koji sežu u sve grane elektrotehnike. Iz razloga što je to posao koji zahtjeva puno vremena postepeno ću dodavati sadržaj na portal.

Najviše toga biti će objavljeno u kategoriji "Projekti" koja će se bazirati na raznim rješenjima tipa "uradi sam", samogradnji elektroničkih uređaja i priručnih alata. Svakako pogledajte i kategorije "sheme“ i "savjeti“ gdje će se isto naći velika kolekcija korisnih stvari.

Želim se zahvaliti svim posjetiteljima od kojih sam primio bezbroj email-ova sa pohvalama ali i sa primjedbama. Na moju sreću kritika je bilo malo a odnosile su se uglavnom na domenu i naziv portala. Iz tog razloga početkom 2011g. kupio sam domenu www.elteh.net koja će zamijeniti staru www.damir-pavkovic.iz.hr, ime portala je promijenjeno iz "electrosite“ u ETPElektroTehnički Portal, te je kupljen profesionalni template koji bi trebao vizualno podignuti kvalitetu portala i olakšati korištenje istog. Tjekom 2017 portal je pretrpio ozbiljan hakerski napad te je cijela stranica nepovratno uništena. Kako kažu u svakom zlu neko dobro pa je opet kupljen novi template koji će biti prilagođen pregledu na mobilnim uređajima kako to trendovi nameću. Stranica se ponovno podiže članak po članak pa ako primjetite neku pogrešku slobodno me kontaktirajte.

Za kraj želim reći da me iznimno veseli veliki broj posjetitelja na portalu. Taj broj se kreće oko 1000 na dnevnoj bazi što je vrlo dobar rezultat za portal ovako specifičnog sadržaja i određena vrsta priznanja mom radu.